www.pilates-sitges.com

 

Gimnàsia Hipopressiva

Els hipopressius són exercicis posturals i respiratoris que impliquen un percentatge molt elevat de músculs i que disminueixen la pressió intra-abdominal.

És una pràctica revolucionària que marca un abans i un després en la prescripció d'exercici físic per a la millora de la salut.

Els beneficis de la gimnàsia hipopressiva són molt nombrosos:

. Enforteix la musculatura abdominal. Redueix el perímetre de la cintura en augmentar el tó de la faixa abdominal en repòs.

. Disminueix el mal d'esquena. En reduir la pressió dintre de la cavitat toràcica les vertebres es descomprimeixen i es separen, de manera lumbalgies, dorsalgies i altres molèsties de columna disminueixen o fins i tot desapareixen.

. Augmenta en rendiment esportiu disminuint les lesions musculars i articulars.

. Prevé tota mena d'hèrnies (abdominals, inguinals, discals)

. Ajuda a regular els paràmetres respiratoris. Potencia la musculatura inspiradora i expiradora, el que proporciona un increment de la captació i aprofitament de l'oxigen

. Millora la postura i l'equilibri. Proporciona una regularització del tó muscular general, disminuint el tó dels grups musculars hipertónics o augmentant el dels músculs hipotònics. És el que es coneix com a normotonizacío muscular. Les millores posturals són evidents en poques sesions.

. Millora els problemes vasculars

. Soluciona i prevé la incontinència urinària i la caiguda d'òrgans interns (bufeta, úter i recte)

. Millora la funció sexualEn l'actualitat la gimnàsia hipopressiva està considerada com el millor mètode de recuperació post-part.

 

 

Dansa contemporània

Per nenes i adults

A qui no li agrada ballar? Fes exercici d'una manera amena i divertida. Posa enmarxa la teva imaginació, expressat amb el teu cos al ritme de la música i deixat anar.

Les classes combinen:

Exercicis tècnics, on treballarem l'alineació i la consciència del cos, la coordinació i la memòria, la força, velocitat i elasticitat muscular, la mobilitat articular...

Propostes creatives on ens centrarem en aspectes mes artístics i expressius, com la sensibilitat plàstica i musical, el ritme, la consciència de l'espai individual i col·lectiu, l'escolta, la creativitat i la imaginació.